HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Het Elfen Orakel

Het Elfen Orakel - Dagkaartje trekken


Het Elfen Orakel zijn kaarten met daarop boodschappen uit de wereld van de natuurgeesten van Tuatha na Sidhe. Het is een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet. Ze zijn niet bedoeld om  je toekomst te bepalen: dat kun je immers zelf.

55 schalkse natuurgeesten kijken de wereld in. Deze lieve wezentjes zijn zeer vertederend. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn hart sluiten. Elk van deze lichtharige wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert…
Een verrukkelijk orakel, dat op unieke wijze humor, wijsheid en poëzie in zich verenigt.

Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat  je nu even niet kunt of wilt inzien.

Trek nu een Elfen Orakel dag-kaart door op de afbeelding te klikken

Wil je deze kaartlegging bespreken, kan je dit op het Forum doen!

 

 

Het Elfen Orakel


Het Elfen Orakel zijn kaarten met daarop boodschappen uit de wereld van de natuurgeesten van Tuatha na Sidhe. Het is vooral een betoverend, geestig en ondeugend kaartspel. Van de Elfen Orakel kaarten kijken 55 schalkse natuurgeesten de wereld in. De kleine wezentjes zijn allerliefst. Iedereen die ze ziet zal ze onmiddellijk in zijn hart sluiten. Elk van deze lichthartige wezentjes heeft een boodschap voor de mensenwereld, een boodschap die helpt en inspireert. Een verrukkelijk spel, dat op unieke wijze humor, wijsheid en poëzie in zich verenigt. Het Elfen Orakel is een leuke set kaarten dat veel over de onbekende wereld van de elfen en dwergen onthult.

Wanneer men de kaarten koopt wordt er een boek bijgeleverd, welke de wereld van de natuurgeesten onthuld! Het bevat beschrijvingen van de toverachtige, grappige, soms brutale kaarten, vanwaar 55 ondeugende natuurgeesten de wereld in kijken. Het boek vertelt over de herkomst van deze natuurwezens, hun land van herkomst, en wanneer ze voor het eerst door mensen zijn waargenomen. Dan volgt een beschrijving van wat hun taak is, en tenslotte heeft elk van deze lichthartige schepsels een boodschap voor de mensenwereld. De lezer zal verbluft staan over de diepe wijsheid en de roerende poëzie, die verborgen ligt in de boodschappen van de elfen, de feeën en de dwergen. Zij zorgen niet alleen voor de groei en de vormgeving van het mineralen- en het plantenrijk, maar zij staan ook in een speciale relatie tot de wereld van de mensen.

De opmerkzame lezer zal snel inzien, wat er nodig is voor een vruchtbare samenwerking met de wereld van de natuurgeesten. Zo ontstaat er een dieper bewustzijn en begrip voor de verschillende ontwikkelingsgebieden van het leven en het universum. Een inspirerend en diepzinnig boek, dat op unieke wijze wijsheid, humor en poëzie verenigt en veel meer onthult over de wereld van de elfen, feeën en dwergen, dat tot nu toe onbekend was.

De kaarten en het bijbehorende boek kopen

De kaartenset en het bijbehorende boek is te koop op onze online webshop voor €25,-. Door hier te klikken gaat u direct naar de kaarten met het bijbehorende boek.

Wil je hierover spreken en delen met andere mensen, kan je dat doen op ons forum!

 

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be