HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Moeder Aarde kaarten

Moeder Aarde kaarten - Dagkaartje trekken


Moeder Aarde kaarten zijn een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet. Ze zijn niet bedoeld om  je toekomst te bepalen: dat kun je immers zelf.

Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat  je nu even niet kunt of wilt inzien.

klik op de afbeelding om een willekeurige dagkaart te trekken.

 

 

Moeder Aarde kaarten


De Moeder Aarde Kaarten hebben hun wortels in de Indiaanse traditie. Jamie Sams is opgeleid door medicijnmannen en -vrouwen en achtte de tijd rijp om de wijsheden te delen met een groter publiek. Hieruit zijn de Moeder Aarde Kaarten ontstaan.

Volgens de Amerikaans–indiaanse spirituele traditie herstelt het medicijn het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel in fysiek als in mentaal opzicht –– de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht. De 44 schitterend geillustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis en de specifieke figuren die ontstaan, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.
De 44 kaarten kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te destilleren of gewoon van tijd tot tijd geraadpleegd worden wanneer je een brandende vraag hebt. De betekenis van de getrokken kaart(en) zoek je eenvoudig op in het bijbehorende boekje. Hier is geen cursus voor nodig. Het is soms wel zo dat je niet direct begrijpt waar het antwoord op slaat, maar meestal valt het kwartje wel, als je je er een tijdje op bezint. Vraag anders aan een goede vriend of vriendin wat die van het antwoord vindt. Meestal zien mensen die je goed kennen gelijk hoe de kaart op jou situatie van toepassing zou kunnen zijn.

De Moeder Aarde Kaarten zijn alle 44 uitgesproken positief te noemen. Vooral prettig als je een steuntje in de rug nodig hebt!

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be