HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Chakra kaarten

Chakra kaarten - Dagkaart


Wat zijn dat Chakra kaarten? Chakra kaarten zijn een soort tarot kaarten, maar dan net even iets anders. Het zijn spirituele begeleiders naar een innerlijke harmonie en een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet.

Ze zijn niet bedoeld om  je toekomst te bepalen: dat kun je immers zelf. Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat  je nu even niet kunt of wilt inzien.

klik op de afbeelding om een willekeurige dagkaart te trekken. Je kan de Chakra energiekaarten ook bestellen op onze online shop door op de knop "bestellen" te klikken.

 

Chakra kaarten


Chakra's (levenswielen) zijn energiecentra die bepalend zijn voor ons lichamelijk, geestelijk en psychisch bewustzijn. Van stuit tot kruin stroomt energie via alle chakra's door ons lichaam, maar ze kunnen zich ook vernauwen of sluiten, waardoor we uit balans raken. Wie de 'taal' van de chakra's verstaat, heeft de sleutel tot herstel in handen. De chakrakaarten van Cees Weteling zijn een probaat middel om te communiceren met de zeven chakra's. De kaarten vertellen, door middel van diverse associaties, hoe we met de chakra's vertrouwd kunnen raken, welke signalen zij uitzenden en hoe we die op onszelf kunnen toepassen.

De Chakrakaarten bevatten:

 • 49 door de auteur beschilderde kaarten van de zeven basischakra's en hun associaties;
 • 1 overzichtskaart;
 • Een boek waarin de betekenis van de kaarten beknopt en helder wordt uiteengezet.
 • Cees Weteling (Amsterdam, 1943) werd opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte carrière in de reclamewereld en beweegt zich als zo'n jaar of twintig op het spirituele vlak. In zijn woonplaats Overveen in hij als chakratherapeut en healer werkzaam.

  De kaarten kopen

  Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

   

   

   

  Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be