HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Het Godinnen Orakel

Het Godinnen Orakel - Dagkaart


De Godinnen kaarten zijn een instrument om te onthullen wat je eigenlijk al weet.
Iedere kaart die je over een bepaalde kwestie trekt, vormt een rechtstreekse afspiegeling van wat  je nu even niet kunt of wilt inzien.
Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft advies en inzicht en kan je helpen onevenwichtigheden te herstellen en te werken aan positieve resultaten.
Het is belangrijk dat je in gedachten een duidelijke vraag stelt voordat je het orakel raadpleegt. Maar als je het moeilijk vindt een vraag te stellen, kun je je afvragen waarom dat zo is.

Misschien heb je geen vraag, maar wel behoefte aan advies of begeleiding. Vaak gebruiken we het orakel als je iets dwars zit. Het kan nooit kwaad om elke dag even een kaart te trekken.

klik op de afbeelding om een Godinnen Orakel dag-kaart te trekken.

 

Het Godinnen Orakel


In het Godinnenorakel brengen Amy Sophia Marashinsky en Hrana Janto de archetypische beelden van godinnen uit allerlei tradities bijeen in een orakel dat vrouwen dagelijks kunnen raadplegen voor al hun vragen over het heden en de toekomst. Dit originele boek met de in fraaie pasteltinten gepenseelde kaarten brengt de gebruiker in contact met 52 godinnen, van de Japanse zonnegodin Amaterasu, symbool van de schoonheid, tot Yemaya, de Braziliaanse godin van de overgave. 

Het Godinnenorakel bevat:

52 kaarten met hun interpretatie, duidelijke instructies voor het raadplegen van het orakel en suggesties voor rituelen.

De kaarten kopen

Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

 

 

 

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be