HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Grote Aartsengel kaarten - Orakel

Grote Aartsengel kaarten - Orakel


De Grote Aartsengel kaarten zijn op liefdevolle wijze ontworpen en vormen samen met het bijbehorende handboek een inspirerend en harmonieus geheel. De kaarten en de tekst begeleiden ons op een inwijdingsweg in 18 fasen naar de louterende en warme wereld van Licht. Deze weg voert van opgave naar opgave om uiteindelijk de gave te verkrijgen met het Hart te zien. De 18 Aartsengelen worden in het bijbehorende handboek uitvoerig beschreven, zowel in korte steekwoorden, die het karakter en de opgave van de betreffende Engel samenvatten, als in een uitvoerige beschrijvingen van de Engel en haar boodschap aan de mensheid.

Het Stellen van je vraag aan de Grote Aartsengel kaarten - Orakel

De symboliek van de kaarten is diepgaand, uiterst doeltreffend en direct toepasbaar bij diverse vraagstukken en problemen. Bijzonder behulpzaam zijn bovendien de aanwijzingen voor het bereiken van bepaalde levenssituaties met behulp van het Licht van de Engel. De affirmaties en meditaties helpen om de boodschap van de Engel in het dagelijkse spirituele leven te verankeren. De Grote Aartsengel kaarten schenken kracht en inzicht en zijn liefderijke en lichtvolle gidsen in ons jachtige bestaan.

Meestal is het al voldoende een enkele aartsengelkaart te trekken om de gewenste inzichten te ontvangen, een vraag beantwoord te krijgen en de Lichtwezen essence uit te kiezen die jou op dat moment het beste helpt. Eén getrokken aartsengelkaart symboliseert een levensthema dat voor jou gedurende een langere periode belangrijk is, en tijdens deze hele ontwikkelingsfase kun je werken met deze aartsengel, met zijn symboolkaart als meditatiebeeld en met zijn affirmaties.

Trek nu een Grote Aartsengel kaarten door op de afbeelding te klikken

 

 

Geïnteresseerd in de volledige beschrijving van deze kaart,  bestel dan snel de kaarten zelf!

Grote Aartsengel kaarten + 18 kaarten<br>Ulrike Hinrichs Grote Aartsengel kaarten
Boekje + 18 kaarten
Ulrike Hinrichs
9063785739
€ 19,90

 

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be