HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

KinderhoroscoopDe kinderhoroscopen worden opgesteld op basis van geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Het zijn geboortehoroscopen, speciaal voor kinderen tot circa 12 jaar en zij kunnen als leidraad dienen bij de opvoeding en ontwikkeling van het kind.

De korte kinderhoroscoop wordt opgesteld op basis van de interpretaties van Willem Kunst, erkend astroloog AVN, omvat ongeveer 18 pagina's en wordt geleverd in een gebonden uitvoering. De inhoud bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, een persoonlijke horoscooptekening en een persoonlijke kinderhoroscoopanalyse, waarbij alleen de planeten in de tekens geduid worden.
De prijs bedraagt: € 18,50 inclusief verzendkosten.

De uitgebreide kinderhoroscoop wordt opgesteld op basis van de interpretaties van Drs. A. Kokken, psycholoog, omvat ongeveer 35 pagina's en wordt eveneens geleverd in een gebonden uitvoering. De inhoud bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, een persoonlijke horoscooptekening en een uitgebreide persoonlijke kinderhoroscoop-analyse, waarbij ook de huizen en de aspecten geduid worden.
De prijs bedraagt: € 27,50 inclusief verzendkosten.

Betaling via overschrijving na ontvangst van de horoscoop.

Als u het bestelformulier vandaag nog invult, kunt u binnen 10 dagen de kinderhoroscoop tegemoet zien.

De kinderhoroscoop, ook leuk om cadeau te geven!BESTEL NU


Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be