HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

RelatiehoroscoopAan astrologen worden regelmatig vragen gesteld in verband met partnerkeuze, relatievormen, huwelijk, enz. Eén van de meest voorkomende is: 'Is een relatie met dit bepaalde teken aan te bevelen?' Hierop kan slechts genuanceerd geantwoord worden, want in de praktijk blijken de vreemdste combinaties wel eens te werken. Er kan echter niet worden ontkend dat de kansen op een geslaagde relatie stijgen, naarmate de partners meer raakvlakken met elkaar gemeen hebben. Algemeen gezegd, er bestaan aanwijzingen die kunnen helpen om een gefundeerde beslissing te nemen of om een teleurstelling te voorkomen.

Eén van de manieren om te zien hoe twee, soms sterk verschillende mensen met elkaar in verbinding kunnen staan, is het opstellen van een relatiehoroscoop, gebaseerd op woonplaats, beider geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats. Hierdoor krijgt men meer inzicht in hoeverre de relatie harmonische punten, alsook conflictpunten bevat.

De horoscoop die wordt opgesteld op basis van de interpretaties van Drs. A. Kokken, psycholoog, omvat ongeveer 20 pagina's en wordt geleverd in een gebonden uitvoering. De inhoud bestaat uit een korte beschrijving van de astrologie, een compositie-horoscooptekening en de relatiehoroscoop.

De prijs bedraagt € 22,50.
Betaling via overschrijving na ontvangst van de horoscoop.

Als u het bestelformulier vandaag nog invult, kunt u binnen 10 dagen uw persoonlijke geboortehoroscoop tegemoet zien.


BESTEL NU

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be