HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Osho Transformatie Tarot

Osho Transformatie Tarot - Inspiratiekaartje trekken


Osho Transformatie Tarot
60 kaarten inspiratie voor het spel van elke dag

Het Osho Transformatie Tarot is een verzameling tijdloze legenden en leerverhalen uit alle grote tradities van wijsheid ter wereld, verteld en van inzicht voorzien door Osho. Verhalen van het extatische pad van de soefi's staan naast nuchtere zen-legendes; de vurige liefde van Jezus wordt gecompleteerd door de zuiverheid en wijsheid van Boeddha. En doordat de diepe waarheden van deze belangrijke tradities vervat zijn in eenvoudige verhalen en legendes, dringen ze diep door in ons hart.

klik op de afbeelding voor  inspiratie voor vandaag

 

Osho Transformatie Tarot


Inspiratie voor het spel van elke dag
De volledige set met Nederlands boekje van 152 pag.s + 60 kaarten, ISBN 90-71985-59-8

60 prachtige kaarten illustreren parabelen en fabels van grote wijsheid uit de wereld van zen, sufi, tantra, tao en de christelijke en joodse mystiek.
In het boek staan de verhalen en wordt de betekenis van elke kaart samengevat. Ook worden een paar modellen gegeven hoe de kaarten op een manier te leggen, die past bij verschillende situaties in eenieders leven.
De nadruk bij deze tarotkaarten ligt op transformatie in het dagelijks leven, niet bij profetie of voorspelling. De kaarten leiden ons naar onze verborgen mogelijkheden ons leven hernieuwd te inspireren en te transformeren. Snel en direct, door een enkele kaart te trekken of door een combinatie te leggen, brengen we een stukje eeuwige wijsheid naar de situatie die ons op dat moment bezighoudt.

Osho, Transformatie Tarot. Inspiratie voor het spel van elke dag ,
Osho Publikaties, Amsterdam, 2000. ISBN 90 71985 61 X 

 

De kaarten kopen

Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be