HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Spiritualiteit

Aartsengel Gabriël

(Betekenis: boodschapper van God)

Hij is de Aartsengel van de Maan en het Westen. Hoewel de Aartsengelen gewoonlijk gevisualiseerd worden als iemand van het mannelijke geslacht zijn ze in feite androgyn omdat ze zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen bezitten. Als aspecten van de levenskracht kunnen ze zowel mannelijke als vrouwelijke aspecten aannemen.
Gabriël wordt daarom in de oude heidense religies vertegenwoordigd door de Maangodinnen als Diana, Selene, Hathor, Hecate en Ceridwen.
Er zijn aanwijzingen voor mannelijke Maangoden als Thoth en Sin. Zij zijn waarschijnlijk gebaseerd op de Maangodinnen en pas na hun ontstaan.

De magische voorstelling van Gabriël is een rijpe man die de gebogen sikkel van de wassende maan op zijn voorhoofd draagt.
Dit Maansymbool bedekt het Derde Oog dat toegang verleent naar paranormale vermogens. Gabriël draagt een zilveren mantel die het Licht reflecteert als kristallen glas.

Gabriël kan opgeroepen worden om alle dingen te vermeerderen. Hij heeft in het bijzondere de heerschappij over paranormale Krachten, astrale reizen, conceptie, dromen, geboorte, alle zaken verbonden met vrouwen, zeereizen, het huis en de verbeelding.

Bron: Teramai-Reikicentrum


Aartsengelen Symbolen


Er bestaan ook Aartsengelen Symbolen gezandstraarld in edelstenen. Deze symbolen zijn er om je te helpen visualiseren en om je te ondersteunen in hetgeen waar je nood aan hebt.
Hoe meer je bezig bent met de eigenschappen van de Aartsengel, hoe meer deze eigenschap van de door jou uitgekozen Aartsengel weerklank kan vinden in je eigen leven. Deze zal je helpen met het integreren en het ondersteunen in je dagdagelijkse leven.
De Aartsengelen Symbolen zijn een soort talisman. Draag je persoonlijke Aartsengel altijd dicht bij je en voel je ondersteund & beschermd!

Wij hebben speciaal 4 Aartsengelen symbolen uitgekozen die elks op hun beurt mooie eigenschappen hebben die ze graag met jullie willen delen! De Symbolen zijn gezandstraald in echte edelstenen die op hun beurt ook hun bijzondere eigenschappen hebben.

Kijk snel op onze online Webwinkel om het volledige assortiment te bekijken!


Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be