HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Spiritualiteit

Aartsengel Raphaël

(Betekenis: genezer onder God)

Aartsengel van het Oosten. Hij is de heerser van de planeet Mercurius. Hij was bij de oude Grieken bekend als Hermes, bij de Romeinen als Mercurius die de bode van de Goden was, bij de Kelten als Ogma, bij de Egyptenaren als Thoth en bij de Noord-Europeanen als Odin of Wodan.

De magische voorstelling van Rapaël is een jonge man, gekleed als pelgrim of reiziger. Hij draagt een gele mantel, een breedgerande hoed met een veer erop, gevleugelde sandalen en hij heeft een staf omwonden met twee slangen, het symbool van de Goddelijke genezer.

Rapaël moet opgeroepen worden voor rituelen met betrekking tot genezing, communicatie, reizen, jonge mensen, opvoeding, zakelijke contracten, commerciële verkoop, schrijven en zelfexpressie. Omdat Hermes ook de God van de dieven is, kan zijn hulp ingeroepen worden bij het opsporten van gestolen goederen of verloren eigendommen. Op zijn hoogste niveau vertegenwoordigd Rapaël de Spirituele Gids of Mentor die de persoon helpt wanneer men zijn reis op het Occulte Pad begint.

Bron: Teramai-Reikicentrum


Aartsengelen Symbolen


Er bestaan ook Aartsengelen Symbolen gezandstraarld in edelstenen. Deze symbolen zijn er om je te helpen visualiseren en om je te ondersteunen in hetgeen waar je nood aan hebt.
Hoe meer je bezig bent met de eigenschappen van de Aartsengel, hoe meer deze eigenschap van de door jou uitgekozen Aartsengel weerklank kan vinden in je eigen leven. Deze zal je helpen met het integreren en het ondersteunen in je dagdagelijkse leven.
De Aartsengelen Symbolen zijn een soort talisman. Draag je persoonlijke Aartsengel altijd dicht bij je en voel je ondersteund & beschermd!

Wij hebben speciaal 4 Aartsengelen symbolen uitgekozen die elks op hun beurt mooie eigenschappen hebben die ze graag met jullie willen delen! De Symbolen zijn gezandstraald in echte edelstenen die op hun beurt ook hun bijzondere eigenschappen hebben.

Kijk snel op onze online Webwinkel om het volledige assortiment te bekijken!


Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be