HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Spiritualiteit

Maak uw keuze uit volgende onderwerpen


Wat zijn beschermengelen?

Wat zijn Engelen?

Wat zijn Aartsengelen?

De 12 Aartsengelen.

Aartsengel MichaŽl

Aartsengel GabriŽl

Aartsengel RaphaŽl

Aartsengel UriŽl/AnaŽl

 

Engelen & Aartsengelen


Engelen zijn mensen, die doorschijnend zijn. Het zijn mensen die "licht" doorgeven. Waar ze zijn wordt alles helder en klaar. Het zijn mensen vol leven, die wat dood is tot leven brengen.
Engelen zijn mensen, die een soort oorspronkelijke vreugde uit het paradijs hebben meegekregen. Geloof me, engelen zijn wezens van vlees en bloed, die op een onzichtbare wijze de wereld recht houden. Diep in hen voel je iets van het mysterie Van een ondoorgrondelijke goedheid, die door alles heen naar de mensen toe wil. In hen wordt een liefde tastbaar, die je zomaar omarmen wil.
Je bent met iets bezig. Je komt er niet mee klaar. En langs een onzichtbare antenne krijgt ergens iemand een ingeving, een soort bevel om je te benaderen en je te helpen, je een steun te zijn, je een duw te geven of om je te troosten. "Je bent een engel" zeg je dan. Je zegt het tegen een man, een vrouw, een jongen, een meisje. Geslacht en leeftijd spelen geen rol! Er komt iets goeds, iets heerlijks over je! Het leven wordt licht en alle pijn is weg!
Maar engelen kun je niet krijgen op bestelling. Ze komen dikwijls heel onverwacht, zijn soms onopvallend aanwezig, wijzen je de weg en verdwijnen weer!
Ik heb al heel wat engelen ontmoet! Soms kwamen ze uit de massa getreden, doken op uit de straat, gaven je een hand en losten je problemen op en verdwenen weer in de straat en in de massa. Naamloos, zonder te wachten op dank!
Er zijn nog engelen in de wereld! Maar er zijn te weinig engelen, daarom is er nog zoveel duisternis en zoveel ellende...
God is op zoek naar engelen onder de mensen van nu. Maar teveel mensen zien hem niet meer, horen hem niet meer. Ze hebben hun eigen antenne gestoord of afgebroken. Ze vangen niets meer op en geven niets meer door. Kom, je bent een engel en er zijn in je eigen omgeving mensen genoeg voor wie je een engel kunt zijn!

Bron: Phil Bosmans

 

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be