HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Divinatie

Spirituele Alfabet kaarten


Het Spirituele Alfabet Spel is een orakelkaartspel met 57 kaarten in kleur en een begeleidend boekje met 48 pagina's informatie. Het is een orakelspel dat je alleen en met anderen samen kunt spelen.

Het doel van het spel is te komen tot zelfinzicht. Ofwel je bewust te worden van aspecten die nu een belangrijke rol in je leven spelen. De kaarten vormen een neutrale spiegel van jezelf. De omschrijvingen zijn uitgebreider dan je op de meeste kaarten zult tegenkomen.

Het Spirituele Alfabet Spel is eenvoudig te gebruiken. Als je een kaart voor jezelf wilt trekken (bijvoorbeeld om inzicht te krijgen in wat er op dit moment in je leven speelt) dan schud je de kaarten. Het antwoord dat je krijgt is te interpreteren voor dit moment maar het kan net zo goed een algemeen terugkerend thema in je leven zijn. Het is belangrijk om zo open mogelijk de tekst binnen te laten.

De kaarten zelf vertegenwoordigen geen macht en doen geen aanspraak op alwetendheid. Je maakt optimaal gebruik van de kaarten door de kaart je te laten aanspreken op dat specifieke thema in jou en de koppeling te maken met jouw eigen innerlijk Weten. Er is niets buiten jou dat een waarheid kan vertegenwoordigen die jouw eigen innerlijke Weten kan vervangen. De kaarten zijn slechts een hulpmiddel om je eigen bronnen te kunnen leren aanspreken.

Klik op de afbeelding voor een spiritueel inzicht

 

De kaarten kopen?

Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

 

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be