HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Het Dieren Orakel der Druïden

Het Dieren Orakel der Druïden


"Ervaar de kracht van de oude wijsheid der druïden. Merel, paard, kikker, uil, hond en zwaan zijn dieren de we iedere dag kunnen ontmoeten zonder te beseffen dat ze ooit door druïden als boodschappers uit de Andere Wereld werden vereerd. Het werken met de kaarten van dit prachtige orakel kan niet alleen onvermoede zielenroerselen blootleggen, maar ook ons raad, verlichting en ondersteuning verschaffen. Philip en Stephanie Carr-Gomm, beiden woonachtig in Engeland, geven leiding aan de 'Order of Bards, Ovates and Druids', het grootste internationale moderne druïdengenootschap."

Het Stellen van je vraag aan de Het Dieren Orakel der Druļden kaarten


Het orakel geeft geen voorspellingen maar geeft advies en inzicht en kan je helpen onevenwichtigheden te herstellen en te werken aan positieve resultaten.

Het is belangrijk dat je in gedachten een duidelijke vraag stelt voordat je het orakel raadpleegt. Maar als je het moeilijk vindt een vraag te stellen, kun je je afvragen waarom dat zo is.

Misschien heb je geen vraag, maar wel behoefte aan advies of begeleiding. Vaak gebruiken we het orakel als je iets dwars zit. Het kan nooit kwaad om elke dag even een kaart te trekken.

Trek nu een Dieren Orakel der Druļden kaart door op de afbeelding te klikken

 

 

De kaarten kopen

Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

 

 

 

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be