HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Sjamaans Spiegel Orakel

Sjamaans Spiegel Orakel - Dagkaart


Bij iedere kaart horen zeven stappen. Na het gebruik van n kaart is het duidelijk hoe je met de kaarten kunt omgaan. Iedere kaart heeft een titel en een zinsnede om mee te beginnen. Bij punt n worden de vier kernwoorden genoemd, die vormen de essentie van de kaart. Bij punt twee volgt een beschrijving van wat je ziet op de afbeelding. Hierbij wordt ook duidelijk wat de kunstenares heeft bedoeld met de symboliek. Het derde punt is de boodschap, de persoonlijke betekenis die de kaart voor jou kan hebben. Bij punt vier vind je van elk symbool of archetype de uitleg waar het symbool in verschillende culturen voor staat. Bij punt vijf vind je een spannende of spirituele ervaring van de schrijfster die de aanleiding vormde om het originele kunstwerk te maken. Punt zes heeft praktische oefeningen en visualisaties om in je eigen leven te gebruiken. Als laatste volgt een afspraak met jezelf, punt zeven. Hoe ga je de boodschap van de kaart toepassen in je dagelijks leven.
De eerste keer dat je de kaarten gebruikt, is een speciaal moment. Kijk naar de voorstellingen en voel of er enkele kaarten zijn die jou nu aantrekken. Nu kun je een vraag formuleren. Je kunt ook eenvoudigweg jezelf openen voor wat deze sjamaanse spiegelkaarten jou te zeggen hebben.


Nu ga je jouw eerste kaart trekken. Het is een geschenk uit de Sjamaanse Spiegel!

klik op de afbeelding om een willekeurige dagkaart te trekken.

Het werken met deze kaarten kan soms emoties oproepen. Ze zijn gemaakt voor mensen met een redelijk stabiele geest die bereid zijn om naar zichzelf te kijken en die van een orakel willen leren. Bij het gebruik van dit orakelspel, dat universele wijsheden kan aanreiken, blijf je volledig verantwoordelijk voor je eigen reacties en geestelijke en lichamelijke gezondheid.


De kaarten kopen

Koop nu deze prachtige kaarten online in onze winkel! Klik hier om naar onze online winkel te gaan.

Het energieveld van het orakel


Onder het werken met een orakel verstaat de schrijfster het openen van een kanaal van universele wijsheid. Het spel kan op een persoonlijk niveau raad en daad geven in het leven van de orakelspeler. En kaart van de Sjamanen Spiegelkaarten kan reeds voldoende zijn om diegene die het orakel raadpleegt, een diverse duiding te geven over de gestelde vraag. Per kaart worden namelijk vier aspecten behandeld die in die kaart aanwezig zijn. Deze aspecten zijn werkbare kanalen van energie, verbonden met de symbolen op de afbeelding.
De bekende psycholoog Carl Gustav Jong noemt deze kanalen van oerenergie de archetypes. Elke kaart draagt een aantal van deze archetypes als energielading in zich. Degene die het orakelspel raadpleegt, heeft een bepaalde vibratie wanneer hij of zij een vraag stelt. Deze vibratie is niet gebonden aan het lichaam, maar hangt als een energieveld in de aura of uitstraling van deze persoon. Dezelfde vibratie staat als het ware in voortdurende verbinding met de oerbeelden of archetypes die overal op aarde op gelijke wijze aanwezig zijn en die in het kaartspel een kanaal vormen. De speler is ook in een voortdurende verbinding met alles om hem/haar heen.
Toeval bestaat niet. Dat wat je moet ervaren, valt je toe. Het aspect van een serieus gestelde vraag zal als een kosmische wet het aspect van de bijbehorende archetypes naar zich toetrekken. Jung noemt dit de wet van de synchroniciteit, het zogenaamd toevallig samenvallen van verschillende losstaande gebeurtenissen. Deze gebeurtenissen hebben wel degelijk een samenhang. Wij zijn echter vanuit onze driedimensionale denkwijze nog niet in staat om de grote samenhang der dingen te schouwen.
Een helderziende gaat als het ware een stap buiten tijd en ruimte staan en heeft daar meer overzicht. Misschien staan wij op het punt om het bewustzijn van de vierde dimensie te ontdekken, een dimensie die zoveel groter is dan ons huidige bewustzijn. Kwamtum-fysici, de huidige natuurkundigen die de randverschijnselen van de wetenschap bestuderen, ontdekken voortdurend nieuwe energievelden. De kracht van de gedachte is een energieveld waar wij ons meer en meer bewust van zullen worden in de nabije toekomst. Wij leren er nu de eerste stappen mee zetten. Speel dit orakelspel in de wetenschap dat je eigen gedachten een krachtveld zijn.
Je zult dan begrijpen hoe je verrassende antwoorden op je vragen krijgt door de kaarten te trekken.

Sjamaans Spiegel Orakel


Het Sjamaans Spiegel Orakel bestaat uit magische afbeeldingen en hun verhalen, met praktische en creatieve oefening en een rijkdom aan spiegelende symbolen. De kaarten zijn reproducties van originele textielkunstwerken uit het levenswerk van Roelien de Lange. Naast praktische sjamanistische informatie bevat het bruikbare adviezen over moderne onderwerpen zoals: familieconstellaties, stress, ontspanning, lat-relaties, emancipatie, persoonlijke groei en bewustzijn.
Ook de man-vrouw verhoudingen en Jungiaanse psychologie komen aan bod voor diegene die dieper op het Sjamaans Spiegel Orakel in willen gaan. Spelen met dit orakel geeft inzicht en kracht vanuit de sjamaanse oerbron. Sjamanisme is de kennis van oerwijsheid die in alle oude volkeren op aarde aanwezig is.
Het werken met de Orakelkaarten kan een geheime deur openen naar ieders oorspronkelijke kennis. Verder geeft het werkboek waardevolle informatie over dromen en trancereizen. Bij elke kaart behoren zeven structurele stappen met bruikbare raad voor het dagelijkse leven. Het Sjamaans Spiegel Orakel kan richting aan je levensvragen geven, maar ook plezier en verdieping. Het is een unieke vorm om alleen, of met je vrienden, verrassende uren te beleven.

Copyright Symbolic Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be