HOME | HOROSCOPEN | BOEKENWINKEL

Online Tarot Legging

Online kaart leggingVoordat je een legging gaat doen, concentreer je je op de vraagstelling. De vraag moet als volgt gesteld kunnen worden: Wat kan ik doen om...te bereiken, of Hoe kan ik dit probleem oplossen? Je kunt dus geen ja/nee vraag stellen, er bestaat wel een legging waarbij je de gevolgen kunt zien wanneer je wel en niet iets zou doen.

Je kunt een legging maar 1 keer doen, je kunt het niet direkt opnieuw doen, het is beter een paar dagen te wachten. Wanneer je een legging echt niet begrijpt, kun je kijken welke kaart precies onduidelijk is voor jou, en eventueel manueel "Het Kruis" leggen met als vraagstelling: "Wat betekent kaart X in de laatste legging?"
Het is goed om de leggingen te noteren, zodat je het later nog eens kunt teruglezen.

 

Diverse online tarot leggingen voor € 1,30


Zit je met een vraag, weet je niet meer zo goed hoe bepaalde zaken aan te pakken, dan kan deze online tarot trekking je misschien helpen.


Verleden - Heden - Toekomst
(3 kaarten)

Het Kruis (4 kaarten)

De Blinde Vlek (4 kaarten)

Het Gevoelsleven (5 kaarten)

 

 

De verschillende online Legmethodes


Verleden - Heden - Toekomst


1 = Verleden, datgene wat hiertoe heeft geleid
2 = Heden, Wat er zich nu afspeelt
3 = Toekomst, datgene waarnaar het leidtWil je een vraag stellen, dan kan je dat hier doen! Vooraleer wij een legging gaan doen, is het belangrijk dat je je vraag duidelijk formuleert!
Vergeet niet, onduidelijke vragen zijn onduidelijke antwoorden.

Als jij je vraag hebt geformuleert, klik dan op de afbeelding voor je antwoord!

 

Het Keltisch KruisBeoordeling van een situatie en de toekomst tendenties
Het is bij een legging niet de bedoeling om een concrete vraag te stellen waar je een pasklaar antwoord op verwacht. De kaarten kunnen je helpen om uit je denkpatronen over een situatie te ontsnappen en de zaak van een andere kant te bekijken. Een vraag als ‘Wat is nu belangrijk bij deze situatie?' is een geschikte vraag. Accepteer geen uitleg die tegen je gevoel ingaat. Het kan zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten.
Geschikte vragn zijn: "Hoe zou ik me moeten opstellen in een bepaalde situatie", of "Welk besluit zou ik moeten nemen?"Wil je een vraag stellen, dan kan je dat hier doen! Vooraleer wij een legging gaan doen, is het belangrijk dat je je vraag duidelijk formuleert!
Vergeet niet, onduidelijke vragen zijn onduidelijke antwoorden.

Als jij je vraag hebt geformuleert, klik dan op de afbeelding voor je antwoord!


 

Copyright Symbolic © Alle rechten voorbehouden - Symbolic.be